Bezittingen

GPS tracker bezittingen

GPS tracker voor jouw bezittingen.


Voor wat zoek jij een GPS tracker?


Over trackers voor bezittingen

De laatste tijd gaan er veel koffers verloren tijdens het reizen. Met een GPS tag zie je dan precies waar de koffer is. Ook andere bezittingen kun je beschermen met een GPS chip, zoals voorwerpen die je snel kwijtraakt. Denk bijvoorbeeld aan de sleutelbos.

De beste trackers voor bezittingen op een rij

€39,99
Bol.com
€129,00
Bol.com
€115,00
Coolblue.nl

Alle GPS trackers die geschikt zijn voor het beschermen van eigendommen

Waar kan je een GPS tracker voor gebruiken?

Een GPS Tracker of Bluetooth tag wordt vaak gebruikt voor het volgen van bezittingen. Vaak hangen mensen een tag aan een sleutelbos of verwerken mensen een tracker in een duur bezit. Denk bijvoorbeeld aan een boot of auto. Veel mensen hangen echter een goedkope tag aan iets wat ze snel kwijtraken. Aan een portemonnee, sleutelbos of autosleutel. Dit zijn artikelen die je vaak kwijt bent, en waarvan het heel irritant is als je de locatie niet weet. Hier is een Bluetooth tag een uitstekende oplossing voor. Deze maakt vaak een geluid als je dit wilt.

Voorbeelden van bezittingen die je kan beschermen

Een aantal bezittingen die je kan tracken met een tag of tracker zijn:

Welke raden jullie aan?

Dit hangt een klein beetje af  van het type bezitting. Wij raden voor kleinere bezittingen een Bluetooth tag aan, zoals de Samsung SmartTag of Apple AirTag. Voor duurdere bezittingen en in de koffer kun je als alternatief ook kiezen voor een GPS tracker zoals de Nedsoft Loca en Onntrack Portable.