GPS tracker huisdier

GPS tracker voor jouw huisdier


Voor welk huisdier zoek jij een GPS tracker?


Over trackers voor huisdieren

De bekendste GPS trackers voor huisdieren zijn voor honden en katten. Je hebt hier verschillende mogelijkheden, met en zonder abonnement en met en zonder simkaart. Bekijk wat jij het fijnste vindt!

De beste huisdier GPS trackers op een rij

Hieronder zie je mijn favoriete trackers van dit moment voor het tracken van huisdieren. Deze trackers kunnen goed mee in bijvoorbeeld de koffer of aan de sleutelbos.

Reviews van huisdiertrackers

Hieronder zie je de laatste reviews van trackers die goed geschikt zijn voor aan de halsband van jouw huisdier.

Tracker voor de hond

Tractive GPS tracker hond review

Als je op straat loopt, of op een hondenveld bent, zie je vrij vaak honden met een GPS tracker om hun halsband. Het gaat hier vaak om de Tractive tracker voor honden. Sommige mensen hangen ook een simpele, goedkopere, Bluetooth Tag om de nek van de hond.

Wij hebben toevallig zelf voor onze hond deze Tractive Tracker aangeschaft. Hiermee kunnen we altijd de live locatie zien van onze hond. Handig als hij weer eens achter een haas aan gaat? Voor veel mensen is het een fijn en veilig gevoel om hun hond terug te kunnen vinden wanneer het eens mis gaat. Vooral mensen met een nieuwe hond, hond uit het buitenland, angstige hond of hond met jachtinstinct raden we deze tracker zeker aan.

Kat kwijt GPS tracker tag

GPS locatie van de kat

 Een huiskat zal dit niet zo snel nodig hebben, maar de buitenkant wellicht wel. Wij kunnen de avonden nog wel herinneringen dat onze kat vroeger niet op kwam dagen voor het avondeten. Soms zelfs niet als we de deur in de avond voor het laatst dicht hadden gedaan. Hoewel dit normaal was, was er altijd wel wat twijfel. Waar is de kat nou? Met een GPS tracker of GPS tag zie je altijd de locatie van de kat. Een fijn en veilig gevoel!