GPS tracker hond

GPS tracker voor jouw hond.

Ga je een Tractive tracker kopen? Maak dan gebruik van een persoonlijke link. Je krijgt dan 15% korting op de aanschaf van de Tracker. Wij krijgen 1 maandje gratis Tractive erbij voor onze hond!


Wat heeft jouw voorkeur?


Over trackers voor honden

Veel honden kunnen wel eens angstig zijn buiten. Andere honden hebben ook nog eens jachtinstinct. Dankzij de GPS tracker hond ben je altijd op de hoogte van de locatie van jouw hond. Adopteer je een hond uit het buitenland? Dan is een GPS tracker essentieel. Ook bij een nieuwe hond in het gezin is dit erg belangrijk. Zij weten de weg rondom jouw huis nog niet.

Mijn top 3 trackers voor honden

Ik heb zelf twee honden. Ook vangen wij hier thuis regelmatig honden tijdelijk op. De tijdelijke honden dragen dan allemaal een kleine GPS tracker. Het zijn vaak honden met een geschiedenis met weglopen of honden met angstproblemen. Eén van onze eigen honden is een Galgo, met een klein beetje jachtinstinct. Voor hem hebben we de Tractive GPS hond aangeschaft. Deze gebruiken we nu al meerdere jaren voor hem. Hieronder zie je de top 3 trackers voor honden:

Alle GPS trackers speciaal voor honden: reviews

Alle GPS trackers voor honden.

Tracker voor de hond

Als je op straat loopt, of op een hondenveld bent, zie je vrij vaak honden met een GPS tracker om hun halsband. Het gaat hier vaak om de Tractive tracker voor honden. Sommige mensen hangen ook een simpele, goedkopere, Bluetooth Tag om de nek van de hond. Wij hebben toevallig zelf voor onze hond deze Tractive Tracker aangeschaft. Hiermee kunnen we altijd de live locatie zien van onze hond. Handig als hij weer eens achter een haas aan gaat? Voor veel mensen is het een fijn en veilig gevoel om hun hond terug te kunnen vinden wanneer het eens mis gaat.

GPS tracker hond volgen

Voor welke honden is het geschikt?

Wij kunnen niet meer zonder een tracker voor onze hond. Het is een erg fijn gevoel om altijd te kunnen weten waar de hond is. Wij hebben een hond met jachtinstinct, dus des te meer redenen om een GPS tracker om zijn halsband te hebben! Er zijn diverse situaties te bedenken waarbij het handig is om een GPS tracker of Bluetooth tag om de nek van de hond te hangen. Een aantal voorbeelden:

  • Nieuwe hond: De hond weet de weg rondom zijn nieuwe huis nog niet. Je weet niet hoe de hond of puppy reageert op de nieuwe omgeving. Ook ken je de angsten nog niet. Een nieuwe hond die uit de riem glipt komt vaker voor dan je denkt.
  • Buitenland: Veel mensen adopteren een hond uit het buitenland. Het is bekend dat deze honden in het land van herkomst niet altijd goed behandeld zijn. Als we naar onze hond kijken, merken we dat hij doodsbang is voor mannen. Hoewel het na een half jaar wel beter gaat, is het nog steeds een dingetje. We komen vaak meldingen tegen op sociale media van een hond uit het buitenland die weg is gelopen. Soms wordt deze weer gevonden, maar niet altijd levend. Een goede reden om een GPS-tracker om de nek van de hond te hangen!
  • Jachtinstinct: De hond geeft uit het niets een flinke ruk aan de riem en is weg. Dankzij de tracker weet je nog waar de hond is.
  • Angstige hond in het algemeen
  • Veilig gevoel: Je hoeft geen hond te hebben uit de bovenstaande categorieën. Het kan ook jou als baasje een veilig gevoel geven dat je altijd weet waar je hond is.