GPS tracker kind kinderen tracker

GPS tracker voor jouw kind.


Wat heeft jouw voorkeur?


Over GPS trackers voor kinderen

Laten we voorop stellen dat het zeker niet altijd nodig is om jouw kind overal te volgen. Het is ook fijn voor kinderen om de wereld zelf te leren ontdekken, zonder dat je altijd meekijkt. In sommige gevallen kan het nog wel prettig zijn om jouw kind of kinderen te volgen middels een GPS tracker of GPS horloge. Bespreek dit wel goed met jouw kind!

De drie beste trackers voor kinderen

Hieronder zie je mijn favoriete trackers voor het volgen van je eigen kinderen.

Reviews van kinder GPS trackers

Hieronder zie je een overzicht van de GPS trackers voor kinderen waar we een uitgebreide review over hebben geschreven.

GPS tracker voor kinderen kopen

Onder ouders is het nog een flink discussiepunt. Moet je wel of geen tracker kopen om kinderen mee te volgen? We kunnen dit wel begrijpen van beiden kanten. Aan de ene kant wil je jouw kind de vrijheid en het vertrouwen geven om de wereld te ontdekken. Aan de andere kant gebeuren er veel nare dingen op deze wereld en wil je in sommige situaties wat meer zekerheid. Een GPS tracker kan je voor kinderen goed in horlogevorm kopen, zoals dit populaire model. Je kan ook in overleg met het kind bepalen wanneer de GPS aan moet, en wanneer uit. Bijvoorbeeld aan als ze naar een vriendje of vriendinnetje gaan of naar school fietsen, maar daarna weer uit.

GPS tracker kind volgen

Soorten trackers

Je hebt in principe drie soorten trackers voor kinderen:

  • Horloge: Dit is de populairste vorm van een GPS volgsysteem voor kinderen. One2Track en Spotter Kids zijn het bekendste. De eerste is het meest populair én heeft van onze redactie de hoogste beoordeling gekregen.
  • Losse tracker: Deze kan je in de rugzak, jaszak, broekzak of ergens anders plaatsen. Via een app kan je altijd bekijken waar het voorwerp is. Nadeel is dat je niet weet of jouw kind de tas ook bij zich heeft of de tracker is kwijtgeraakt.
  • Bluetooth Tag: Deze maakt geen gebruik van GPS, maar van Bluetooth. Is de tracker buiten bereik? Dan krijg je een melding. De tag maakt dan verbinding met de telefoon van andere mensen (anoniem & automatisch) om een locatie te bepalen.