Meteen naar de inhoud
Home » Vergelijk

Vergelijk

Eigenschappen
Merk
Geschikt voor
Afmeting
Abonnement nodig
Waterbestendig
Zones instelbaar
Gewicht
Nedsoft Loca kopen Spotter GPS hond ervaring
Eigenschappen
Merk

Nedsoft

Spotter

Geschikt voor

Auto

Boot

Camper

Caravan

Elektrische fiets

Fiets

Koffer

Motor

Scooter

Hond

Afmeting

2,2 x 7,4 x 5,4 cm

1,15 x 1,15 x 0,63 cm

Abonnement nodig

Nee

Ja

Waterbestendig

Ja

Ja

Zones instelbaar

Ja

Ja

Gewicht

74g

43g

Handig om te weten: Wij halen de specificaties uit de officiële documenten van de fabrikant. In de meeste gevallen klopt dit volledig. Soms zien we dat het wat optimistisch is ingevoerd. Vaak bij bijvoorbeeld de batterijduur. Lees altijd goed reviews en informatie als je het artikel wilt kopen.

GPS trackers vergelijken met elkaar

Je kan op deze pagina de specificaties van diverse GPS trackers en Bluetooth tags met elkaar vergelijken. Je bepaalt zelf welke apparaten je wilt vergelijken. Via de schuifknop kan je aangeven of alles wilt bekijken, of alleen maar de verschillen wilt zien. Je kan via de overzichtspagina aanvinken welke apparaten je wilt vergelijken met elkaar. Je kan er tot 10 met elkaar vergelijken!

Een aantal voorbeelden

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van vergelijkingen. Klik op de button om deze direct met elkaar te vergelijken. Daarnaast zie je ook de meest recente beoordelingen.

Wist je dat: Jij ook de GPS apparaten kan beoordelen?


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.