Voertuig

GPS tracker voertuig

GPS tracker voor jouw voertuig.


Voor wat voor voertuig zoek jij een GPS tracker?


Over trackers voor voertuigen

Een auto, boot, camper, caravan, fiets, motor of scooter zijn dure bezittingen. Dieven willen maar al te graag deze voertuigen meenemen. Met een simpele en goedkope GPS tracker of GPS tag weet je altijd de locatie van jouw voertuig. Je hebt veel keuze binnen deze categorie van GPS trackers.

De beste trackers voor voertuigen op een rij

Alle GPS trackers die geschikt zijn voor het beschermen van voertuigen

Welke GPS tracker koop je?

In deze categorie hebben we meerdere soorten vervoersmiddelen gebundeld. Misschien niet geheel terecht als voertuig… Het gaat hier om een GPS volgsysteem dat je in een voertuig kan doen. Bijvoorbeeld in of onder een auto, elektrische fiets, op een boot of in een vakantievoertuig, zoals camper en caravan. Een GPS tracker koop je om altijd op de hoogte te zijn van de locatie van het voertuig. Erg fijn, want het gaat hier niet om goedkope dingen. Bij diefstal kun je de locatie eenvoudig doorgeven aan de politie.

GPS auto voertuig tracking

Waarom wel of geen Bluetooth tag voor in een voertuig?  

Een simpele en goedkope Bluetooth tag van bijvoorbeeld Samsung of Apple kan prima dienst doen als tracker voor een voertuig. Alleen het nadeel is dat als je buiten bereik bent, je afhankelijk bent van andere mensen die dezelfde app op de telefoon hebben. De tag maakt dan verbinding met de telefoon van een ander om de locatie door te geven aan jou. Met een GPS systeem heb je altijd een goede locatie, omdat het gebruik maakt van satellieten. Voor op de boot raden we sowieso een GPS systeem aan, omdat bij diefstal vaak niet veel telefoons in de buurt zijn om een nauwkeurige locatie te bepalen..