GPS tracker auto oldtimer

GPS tracker voor jouw auto.


Wat heeft jouw voorkeur?


Over trackers voor auto’s

Een auto is een duur bezit. Soms zelfs het duurste dat je bezit. Heb je een auto waarvan je altijd de locatie wilt weten en deze heeft geen eigen ingebouwde GPS? Een GPS tracker auto kan dan goed helpen. Ook handig voor de oldtimer of andere dure wagen!

De beste GPS trackers voor auto’s en oldtimers

De beste GPS trackers voor auto’s.

Reviews van Auto trackers GPS

Auto altijd kunnen tracken

Wil je altijd op de hoogte zijn van de locatie van jouw auto? Dan is het handig om een GPS tracker te kopen. Deze bevestig je op een niet zichtbare plek in de auto. Onze favoriet is de Onntrack Portable (die je hier goedkoop kan kopen). Deze tracker is voorzien van een hele krachtige magneet. Je kan de GPS-tracker voor in de auto ook goed verstoppen onder het voertuig. Hier kijken dieven niet snel! Kijk altijd goed bij het kopen van een auto GPS tracker of deze een goede batterijduur heeft. Je wilt niet dat bij diefstal de batterij leeg is.

Oldtimer

Een andere reden dat je altijd op de hoogte wilt zijn is in het geval van oldtimers. Deze auto’s zijn veel geld waard en worden ook wel eens uitgeleend voor shows.

GPS auto oldtimer tracking

Fleet management

Veel bedrijven die vervoersmiddelen in beheer hebben, zoals vrachtwagens, bussen en auto’s, maken gebruik van een vorm van wagenparkbeheer. In het Engels wordt dit ook wel mooi Fleet Management genoemd. Met behulp van GPS trackers en software kunnen ze al hun auto’s in de gaten houden, statistieken bekijken en geld besparen door een beter rittenplan te maken. Fleet manager is zelfs een aparte functie bij veel middelgrote en grote bedrijven. Soms zelfs een hele afdeling.