GPS tracker boot sloep zeilboot motorboot

GPS tracker voor jouw boot.


Wat heeft jouw voorkeur?


Over trackers voor auto’s

Een boot staat – als je deze niet bij huis kan aanmeren – in de bootstalling. Soms komt het voor dat je de boot onbeheerd achter moet laten, om bijvoorbeeld te tanken of als je een dorpje wilt bezoeken. Een GPS systeem voor op de boot is dan zeker geen overbodige luxe. Vind altijd de sloep, motorboot, zeilboot of ander soort boot terug met een GPS tracker boot!

De beste GPS trackers voor boten

De beste GPS trackiers voor boten.

Alle reviews op een rij van trackers voor boten

Reviews van trackers voor boten.

GPS tracker voor op een boot

Een boot is een kostbaar bezit. Een groot deel van de tijd ligt de boot aangemeerd voor huis of in een stalling. In alle gevallen wil je eigenlijk altijd op de hoogte zijn van de locatie. Je kan er niet altijd zelf toezicht op houden. Ook als je tijdens een mooie zomer regelmatig gaat varen, wil je de boot wel eens aanmeren. Je gaat even een stad bezoeken, een terrasje pakken of tanken. Als de boot wordt gestolen, sta je daarna met het handen in het haar. Je stelt de politie op de hoogte, maar zij weten ook niet waar de boot is. Als je een simpele GPS-tracker aan boord hebt, kun je de locatie van de boot altijd weer terugzien in een app. Erg handig, en kostenbesparend in veel gevallen.

GPS voor boot

Boot, zeilboot, sloep of andere watervoertuig tracken

Je gaat op zoek naar een GPS tracker en geen Bluetooth tag. De GPS tracker is betrouwbaarder op plekken waar er niet veel andere apparaten zijn om een positiebepaling te doen. De tracker moet voorzien van een lange batterijduur of aangesloten kunnen worden op het boordsysteem. Bij aanschaf van een boot is het ook handig om te vragen of er niet direct een GPS tracking systeem ingebouwd kan worden.