GPS tracker fiets

GPS tracker voor jouw fiets en e-bike.


Wat heeft jouw voorkeur?


Over trackers voor fietsen en e-bikes.

Sommige fietsen kun je goedkoop tweedehands kopen bij een fietsenhandelaar. Als deze wordt gestolen, zit je hier wellicht wat minder mee. Als je een wat duurdere fiets hebt, zoals een vakantiefiets, elektrische fiets racefiets, dure stadsfiets of andere fiets die je niet kwijt wilt, is een GPS tracker erg fijn. Er zijn fietsen die dit automatisch ingebouwd hebben, maar de meeste fietsen hebben geen anti-diefstalbeveiliging. Een goedkope GPS-tag biedt uitkomst.

De beste GPS trackers fietsen en elektrische fietsen

Tip: Werk de GPS tag weg onder het zadel, achter de fietstas of onder de bagagedrager.

Reviews over deze trackers

Wij hebben meerdere reviews geschreven over GPS trackers die geschikt zijn om weg te werken op een e-bike of ander soort fiets. Hieronder zie je de geschikte producten waar we een uitgebreide review over hebben geschreven.

GPS tracker voor elektrische fiets (ebike)

Een elektrische fiets is een vrij duur vervoersmiddel. Dankzij de ingebouwde accu en trapondersteuning, ben je – vaak – meer geld kwijt dan bij een normale fiets. Je verzekert de fiets natuurlijk goed, maar dan wil je nog niet dat deze gestolen wordt. Diefstal van fietsen is helaas zo gebruikelijk, dat je zelfs het liefst nog extra maatregelen neemt om je bezittingen te beveiligen. Een elektrische fiets kun je tracken met een goedkope GPS tracker. Deze werk je weg onder het zadel, in een fietstas of onder de accu of bagagedrager. Je bent dan altijd op de hoogte van de locatie en kan deze direct doorgeven aan de juiste instanties als de ebike is gestolen.

Ebike eleketische Fiets GPS tracker
Fiets 3

Een normale fiets beveiligen

Dat betekent natuurlijk niet dat een normale fiets geen GPS-tracker hoeft te hebben. Ook deze fietsen worden enorm vaak gestolen en zijn zeker niet goedkoop. Je kan hierbij denken aan allerlei soorten fietsen, van racefietsen en vakantiefietsen tot de normale stadsfiets. Een simpele GSP tracker met lange batterijduur is uitermate geschikt voor het volgen van de locatie van jouw fiets! Hieronder zie je drie geschikte modellen.