GPS tracker motor

GPS tracker voor jouw motor.


Wat heeft jouw voorkeur?


Over trackers voor motoren

Een GPS tag is niet heel groot. Je kan deze dus goed wegwerken. Een motor heeft veel plekken waar de GPS-tracker goed geplaatst kan worden. Op deze manier ben je bij diefstal altijd zeker dat je een locatie weet van de motor!

De beste GPS trackers motoren

De beste GPS trackers voor motoren.

Reviews over deze trackers

Hieronder zie je alle reviews die we hebben geschreven over trackers geschikt voor motoren.

GPS tracker voor de motor

Wil je jouw motor goed beschermen bij diefstal? Dan is het handig om de motor goed te beveiligen als je deze neer zet en er zelf niet in de buurt kan zijn. Doe dit ook volledig als je bijvoorbeeld een bakje koffie onderweg gaat drinken. Wordt de motor wel gestolen (wat helaas enorm vaak voor komt) dan wil je natuurlijk op de hoogte zijn van de locatie. Een GPS tracker biedt dan uitkomst. Je kan dit apparaat eenvoudig wegwerken op de motor, zodat je altijd op de hoogte bent van de locatie. Dieven zullen het apparaat niet zo snel vinden, omdat je deze echt goed weg kan werken op een motor.

motor motorfiets  GPS tracker
Motor 3

Welke tracker is geschikt?

Onze voorkeur voor een GPS apparaat en volgsysteem voor een motor gaat uit naar een echte tracker. Dat wil zeggen: geen Bluetooth tag die ook in koffers wordt gebruikt. Je kiest hier voor een echt GPS apparaat dat verbinding maakt met satellieten om locatie te bepalen. De onderstaande modellen hebben een lange batterijduur en zijn bij uitstek geschikt om de locatie te tracken van een motor, ook als je zelf niet in de buurt bent.