GTS-LL01 GPS tracker: informatie en advies

GTS-LL01 GPS tracker

Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


De GTS-LL01 GPS Tracker en een high-end tracker, die je voor veel doeleinden kan gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld bedrijfsmatig, als volgsysteem voor bedrijfsauto’s, maar ook voor op een brommer, camper of caravan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik heb dit model GPS tracker, die verkocht wordt in GPStrackstore, uitgebreid bekeken en voorzien van een beoordeling. Een aantal voordelen verklap ik alvast: sterke magneet, lange batterijduur en maakt gebruik van meerdere soorten communicatie. Hieronder lees je meer informatie over deze GPS tracker.

Bekijk de tracker hier in de winkel

Wat is de GTS-LL01 GPS tracker?

De GTS-LL01 GPS Tracker is een geavanceerd, duurzaam apparaat waarmee je snel locaties kan tracken. Uniek aan het apparaat is dat het GPS en LBS-technologieën met elkaar combineert voor precieze plaatsbepaling. Met een indrukwekkende 10000 mAh batterij en IP65 stof- en waterbestendigheid, staat het garant voor langdurige en betrouwbare prestaties onder verschillende omstandigheden. Dankzij een krachtige ingebouwde magneet en een ’tamper alert’-functie kan het veilig en stevig aan elk object worden vastgemaakt. De GTS-LL01 is zeer geschikt voor zowel zakelijks als persoonlijk gebruik.

De combinatie van GPS en LBS

Wat ik zelf mooi vind, is de combinatie tussen GPS en LBS, waar de LBS een goede aanvulling is wanneer het GPS-signaal zwak is. Een korte uitleg van de twee technologieën en hoe deze samenwerken in de GTS-LL01 GPS Tracker.

 • GPS: is een navigatiesysteem dat gebruikt wordt om de precieze locatie, snelheid en tijd van een object of persoon op aarde te bepalen. Om dit te doen wordt er gebruik gemaakt van satellieten, die in een baan om de aarde draaien.
 • LBS: is een technologie die gebruik maakt van data van mobiele netwerken om de locatie van een apparaat te bepalen. Deze data kunnen afkomstig zijn van o.a. zendmasten en Wi-Fi-hotspots.

Over het algemeen kun je stellen dat GPS de meest nauwkeurige en betrouwbare is van de twee. Toch is het heel handig dat GTS-LL01 ook over LBS beschikt. LBS kan helpen de locatie te bepalen wanneer het GPS-signaal zwak is of wordt geblokkeerd, zoals in gebouwen of stedelijke gebieden met veel hoge gebouwen.

Wat krijg je bij aankoop van de GTS-LL01?

Bij aankoop krijg je in de doos:

 • GPS tracker met ingebouwde magneet
 • Bevestigingsplaat
 • Oplaadkabel
 • Smartphone app (ook in het Nederlands beschikbaar)
 • Gebruiksaanwijzing in meerdere talen, ook Nederlands

Mijn mening over de inhoud: Het is erg fijn dat alle informatie in het Nederlands beschikbaar is. Bij een andere tracker heb ik wel eens meegemaakt dat er alleen een half Engelse, half Chinese gebruiksaanwijzing was. Dit was wel even wat puzzelen. Dat heb je bij de GTS-LL01 niet.

Toepassingen van deze GPS tracker

In de inleiding zei ik het al: je kan de tracker voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Een aantal op een rij:

Voertuig

Dit is misschien een van de toepassingen waar deze tracker echt in uitblinkt: het tracken van voertuigen. Voor bedrijven een ideale manier om bedrijfsauto’s in de gaten te houden. Ook voor de normale consument ideaal voor bijvoorbeeld in de privéauto, caravan of camper. Wij hebben zelf ook een soortgelijke tracker in onze oude camper gehad. De GTS-LL01 GPS Tracker doet het echter nog beter dan onze oude tracker, omdat deze ook LBS heeft. Naast de bovenstaande voorbeelden kan je ook denken aan andere voertuigen, zoals de boot, brommer of scooter. Dankzij de magneetbevestiging en tamper alertlaat je een voertuig met vertrouwen achter.

GTS-LL01 GPS

Bezittingen

Waar veel mensen kiezen voor een bluetooth tag om bezittingen te tracken, kies ik zelf steeds vaker voor een volwaardige GPS tracker waar mogelijk. Om de halsband van mijn hond kan de GTS-LL01 natuurlijk niet, maar wel in de koffer. Dit is een veel betrouwbaardere manier van tracking vergeleken met de bluetooth tag.  

Conclusie
4.5

Samenvatting

In mijn ervaring levert de GTS-LL01 GPS Tracker zeer nauwkeurige locatie-tracking. Dit komt door de slimme combinatie van GPS en LBS-technologieën. Ik ben echt onder de indruk van de duurzaamheid en de lange batterijduur van het apparaat. Daarnaast is het ook fijn dat het geheel stof- en waterbestendigheid is. Wat me ook opviel, is de gebruiksvriendelijkheid van de bijbehorende app en de mogelijkheid om meerdere trackers tegelijkertijd te volgen. Dit maakt de GTS-LL01 GPS Tracker een uitstekende keuze, zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik.

Pros

 • Nauwkeurige locatie-tracking door combinatie van GPS en LBS.
 • Duurzaam en water- en stofbestendig (IP65).
 • Lange batterijduur (10000mAh).
 • Tamper alert functie.
 • Sterke ingebouwde magneet voor makkelijke bevestiging.
 • Gebruiksvriendelijke app.
 • Mogelijkheid om meerdere trackers te volgen.

Cons

 • Qua formaat niet geschikt voor het tracken van kleine bezittingen
Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie