One2track Connect Go review: kinderhorloge met GPS

One2track Connect Go review

Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


De One2track Connect Go is een van de meest populaire kinderhorloges met GPS op de markt. In deze review geef ik je een gedetailleerd inzicht in de functionaliteit en prestaties van dit horloge, gebaseerd op mijn eigen kennis en ervaring. Dit horloge heeft enkele geweldige functies waarvan ik zeker weet dat ouders er dol op zullen zijn.

Denk bijvoorbeeld aan: altijd op de hoogte zijn van de locatie van de drager, een SOS-functie en de mogelijkheid om te bellen. Bovendien heeft het een duidelijk afleesbaar scherm en is het een prima horloge voor een goede prijs. Lees verder om alles te ontdekken over de One2track Connect Go en te bepalen of dit het juiste kinderhorloge met GPS voor jou is.

Over de One2track Connect Go GPS voor kinderen

Wil je altijd op de hoogte zijn van de locatie van jouw kind? Dan is de One2track Connect Go een geschikt horloge. Hiermee kan je via een app op de hoogte blijven van de real-time locatie van de drager. Het horloge is goed geschikt voor kinderen, maar kan voor kinderen van 4-5 jaar of jonger wat groot om de pols vallen.

De meeste mensen die wij spreken die de Connect Go GPS hebben voor hun kind, hebben kinderen vanaf 7 jaar. Het horloge heeft een ingebouwde simkaart (maandelijkse kosten) en een GPS systeem. Hiermee bepaalt het de positie van de drager. Dankzij de simkaart krijg je in Nederland en Europa altijd een locatie van jouw kind.

Enkele specificaties van de One2track Connect Go bekeken

De Connect GO GPS telefoonhorloge voor kinderen heeft enkele belangrijke specificaties die het de moeite waard maken om te overwegen:

  1. Digitale tijdweergave: De Connect GO toont de tijd digitaal, waardoor kinderen gemakkelijk kunnen zien hoe laat het is.
  2. Volledig in het Nederlands: Alle functies en instellingen van het horloge zijn beschikbaar in het Nederlands. Erg handig als je het horloge gebruikt of in wilt stellen!
  3. Telefoonboek tot 10 telefoonnummers: Je kunt tot 10 belangrijke telefoonnummers opslaan in het telefoonboek van het horloge, waardoor kinderen gemakkelijk contact kunnen opnemen met bekende personen.
  4. Werkt in heel Europa: Het horloge kan gebruikt worden in heel Europa, waardoor de locatie en communicatie van je kinderen ook tijdens reizen goed kunnen worden gevolgd.
  5. SOS knop: Met één druk op de SOS knop kunnen kinderen snel hulp oproepen in noodsituaties, waardoor ze zich veilig kunnen voelen.
  6. Verzending gesproken en geschreven berichten: Het horloge biedt de mogelijkheid om zowel gesproken als geschreven berichten te verzenden en ontvangen, zodat kinderen en ouders gemakkelijk kunnen communiceren.
  7. Stappenteller: Het horloge heeft een ingebouwde stappenteller, waarmee kinderen hun dagelijkse activiteit en beweging kunnen bijhouden.
  8. Alarmfunctie: Met de alarmfunctie kunnen kinderen eenvoudig herinneringen instellen en worden gewekt op de gewenste tijden.

One2track Connect Go GPS: aanbieding en prijzen vergelijken

Hieronder zie je de beste prijzen van dit GPS horloge met volgfunctie voor kinderen. De prijzen staan gesorteerd van laag naar hoog. De adviesprijs van het horloge ligt net onder de 100 euro.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Zitten er maandelijkse kosten aan verbonden?

Ja, er zitten maandelijks (lage) kosten aan verbonden. Er zit namelijk een prepaid simkaart in het toestel verwerkt. Deze simkaart is nodig om de gemeten locatie door te geven aan de smartphone.

Kan ik mijn kind ook buiten Nederland en België volgen met GPS?

Ja. De prepaid simkaart is geschikt voor heel Europa!

Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie