Wat heeft jouw voorkeur?


Over trackers voor sleutels

Een GPS tracker voor sleutelbos wordt ook wel een GPS tag of smarttag genoemd. Apple noemt het weer een AirTag. Samsung kiest voor SmartTag. Je zoekt het liefst een zo klein mogelijke GPS-tracker om zo altijd jouw sleutels terug te kunnen vinden!

Mijn favoriete sleutel-tags

De onderstaande drie trackers zijn klein en goedkoop. Je kan ze perfect aan de sleutelbos hangen. Zo raak je deze echt nooit meer (voor lange tijd) kwijt!

Alle reviews op een rij

We schrijven vaak over de kleinere GPS trackers en Bluetooth tags. Hieronder zie je een recent overzicht van artikelen en reviews die over dit onderwerp gaan.

Waarom een tag of tracker aan de sleutelbos?

Huissleutels, autosleutels, fietssleutels en alle andere soorten sleutels.. je wilt ze niet kwijtraken. Toch is iedereen wel eens zijn of haar sleutelbos kwijt. Een vervelend iets, want je hebt het vaak nodig als je haast hebt, ergens heen moet of lekker naar huis wilt. Je hebt dan geen zin om urenlang te zoeken. Daarom is het erg handig om een bluetooth tag of gps tracker te bevestigen aan de sleutelbos. Zo vind je de sleutels snel weer terug.

Sleutels kwijt gps tag tracker

Een tracker of tag?

Wij raden voor aan de sleutelbos een Bluetooth tag aan. Dit is een klein en goedkoop apparaatje, met een aantal handige functies. Zo kan het geluid afspelen als je dit aangeeft in de app. Handig als de sleutels wel in huis liggen, maar je weet niet waar. Ook kan je de sleutels terugvinden als deze buiten bereik zijn. De Bluetooth tag maakt gebruik van een groot netwerk van telefoons om een locatie te bepalen. Voor sleutels dus ideaal!