Top 10 GPS trackers: Mijn favorieten op een rij!

Als het gaat om het kiezen van de perfecte GPS-tracker, begrijpen we dat je alleen genoegen wilt nemen met de allerbeste opties. Daarom hebben we de top 10 GPS-trackers samengesteld die je kunnen helpen bij het volgen en beveiligen van jouw waardevolle bezittingen. Of je nu op zoek bent naar een tracker voor je auto, fiets, huisdier of zelfs je koffer, deze trackers hebben bewezen betrouwbaar en veelzijdig te zijn.

De topfavoriet voor vrijwel alle toepassingen

Loca 2: waarom een favoriet van de redactie

Maak kennis met de Loca 2 GPS-tracker: een hoogwaardige, compacte en waterdichte tracker zonder abonnementskosten. Met zijn 4G-technologie ben je helemaal future-proof en geniet je 3 jaar lang van kosteloze tracking. De installatie van de Loca 2 is een fluitje van een cent en de tracker stuurt dagelijks één locatie-update naar de app. Met zijn lange batterijduur van 3 jaar, waterdichtheid (IP67) en klein formaat van 6,5 x 5,1 x 2,1 cm, is de Loca 2 ideaal voor het traceren van waardevolle bezittingen.

Nedsoft Loca 2 GPS zonder abonnement review

De Loca 2 biedt dekking in de gehele EU en 70 andere landen. Standaard ontvang je één locatie per dag, maar je kunt de frequentie aanpassen aan jouw behoeften. Of het nu gaat om diefstalpreventie of het bijhouden van je waardevolle bezittingen, met de Loca 2 weet je altijd waar ze zich bevinden. Met de Nederlandse klantenservice van Nedsoft, de fabrikant van de Loca 2, ben je verzekerd van snelle en betrouwbare ondersteuning. De Loca-app is gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel iOS als Android, en het webportaal is beschikbaar in meerdere talen. Kortom, met de Loca 2 gps-tracker krijg je een gerust gevoel en heb je volledige controle over je bezittingen.

Overige top trackers

Deze trackers zijn ook allemaal erg goed geschikt voor verschillende doelen. Heb je echt een specifiek doel voor ogen? Dan kun je het beste via ons menu navigeren naar de juiste categorie. Een tracker voor in de auto is natuurlijk heel anders dan een GPS tracker in de vorm van een horloge om de pols van een persoon.

Alle trackers uit de lijst kort besproken

  1. Loca 2 GPS Tracker – Zónder Abonnement De Loca 2 GPS Tracker is een favoriet onder gebruikers vanwege zijn lange batterijduur van maar liefst 3 jaar en waterdichte ontwerp (IP67). Of je nu je auto, scooter, camper, fiets, boot of koffer wilt volgen, deze tracker biedt betrouwbare locatiegegevens zonder abonnementskosten.
  2. Samsung Galaxy SmartTag – Bluetooth Tracker De Samsung Galaxy SmartTag is een handige Bluetooth-tracker die je helpt bij het vinden van je waardevolle spullen. Verbind hem eenvoudig met je smartphone en je kunt altijd de locatie van je spullen achterhalen.
  3. Tractive GPS-kattentracker Als je een kat hebt die er graag op uit trekt, is de Tractive GPS-kattentracker een must-have. Met 24/7 locatie- en territoriumbewaking en ontsnappingsmeldingen, kun je de veiligheid van je geliefde huisdier waarborgen.
  4. Tractive GPS DOG 4GPS Tracker voor Honden & Activiteitenmonitor Speciaal ontworpen voor honden, biedt de Tractive GPS DOG 4 niet alleen locatietracking, maar ook activiteitenmonitoring. Blijf op de hoogte van de avonturen van je trouwe viervoeter en zorg voor zijn welzijn.
  5. Apple AirTag – De Apple AirTag is een slanke en compacte tracker die je kunt bevestigen aan je belangrijke spullen, zoals je sleutels of portemonnee. Met de handige Find My-app van Apple kun je altijd de locatie van je items achterhalen.
  6. One2track Connect Go – GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen Voor ouders die graag de locatie van hun kinderen willen weten, is de One2track Connect Go een geweldige keuze. Dit GPS-tracker telefoonhorloge biedt niet alleen locatietracking, maar ook een belfunctie voor communicatie.
  7. One2track Connect UP – GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen Met de One2track Connect UP kunnen ouders niet alleen de locatie van hun kinderen volgen, maar ook communiceren via bel- en videofuncties. Dit GPS-tracker telefoonhorloge biedt extra gemoedsrust voor zowel ouders als kinderen.
  8. Invoxia – Huisdier GPS/Activity Tracker – Met de Invoxia Huisdier GPS/Activity Tracker kun je jouw hond, kat of poes altijd in de gaten houden. Het biedt een simkaartvrije werking en heeft een batterijduur tot wel 1 maand, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het opladen.
  9. GPS Tracker – Invoxia – De GPS Tracker van Invoxia is een veelzijdige tracker die zonder simkaart werkt. Met een batterijduur tot 6 maanden en een strak zwart ontwerp, is dit een betrouwbare keuze voor verschillende toepassingen.
  10. Onntrack Portable PRO+ – magneet tracker De Onntrack Portable PRO+ is een krachtige magneet tracker met levenslange gratis tracking en 5 jaar volledige servicegarantie. Deze tracker is perfect voor het volgen van voertuigen, bagage en andere waardevolle bezittingen.