One2track Connect Move, GPS voor kinderen: review

One2track Connect Move

Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


In deze review en informatiegids deel ik alles wat je moet weten over de One2track Connect Move, een GPS-horloge speciaal ontworpen voor kinderen. Als mijn favoriet in zijn categorie biedt dit horloge verschillende voordelen waar ik als ouder erg enthousiast over ben.

De betrouwbare GPS-functionaliteit met een ingebouwde simkaart zorgt voor een geruststellende locatie bepaling. Bovendien kun je de simkaart eenvoudig opwaarderen met prepaid tegoed. Het instellen van een SOS-knop, het beheren van zones en meldingen, en zelfs bellen en gebeld worden via het kinderhorloge met GPS maken het een uitgebreide keuze. Hoewel de locatie soms niet altijd 100% nauwkeurig is, geeft het horloge wel een goede richting aan. Lees verder om alles te ontdekken over de One2track Connect Move in mijn uitgebreide review en informatiegids.

Over de One2track Connect move GPS horloge met volgfunctie

Het One2track horloge is in Nederland erg bekend. Veel mensen met kinderen kennen dit model, of hebben deze gekocht voor hun kind. Met het horloge kun je als ouder zijnde de locatie van het kind goed volgen middels GPS. Dankzij de ingebouwde simkaart wordt deze locatie naar de One2track app gecommuniceerd. Aangezien er gebruik gemaakt wordt van een simkaart, zijn er ook maandelijkse kosten. Er is in dit geval gekozen voor een prepaid systeem wat je zelf op kan waarderen.

De maandelijkse kosten liggen rond de 1 euro. Een eerlijk systeem, wat vergeleken met concurrenten erg goedkoop is. Het One2track Connect Move horloge is voorzien van een SOS knop, veiligheidszones, een belfunctie en de mogelijkheid om gesproken berichten te beantwoorden. De batterijduur is maximaal 3 dagen, maar in de praktijk ligt dit wel iets lager. Dit is ook afhankelijk van de gekozen GPS interval instelling en mate van gebruik.

One2track aanbiedingen en prijzen vergelijken

Dit is – met recht – één van de meest populaire horloges voor kinderen met GPS-tracker, waarbij je realtime een positie kan zien van de drager. Dit horloge kan je daarom dan ook op meerdere plekken kopen. Hieronder zie je een aantal van de beste prijzen en aanbiedingen van het One2track Connect Move GPS horloge voor kids van dit moment.

Kosten en verbruik

In het horloge van One2track zit een simkaart verwerkt. Dit is nodig om de gemeten locatie van het GPS kinderhorloge door te sturen naar een gekoppelde smartphone. Het gebruik hiervan kost geld. Het is tevens ook mogelijk om te bellen met het horloge. Ook dit dankzij de simkaart. Het verbruik qua kosten ziet er volgens de fabrikant als volgt uit:

One2track Connect Move

Verbruik in Nederland:

 • Bellen: €0,0036 per seconde (zonder starttarief)
 • Datagebruik: €0,14 per MB (gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag)

Gebruik in Europa:

 • Bellen: €0,0036 per seconden (minimum van 30 seconden)
 • Datagebruik: €0,14 per MB (gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag)

Goed om te weten: Er wordt door One2track voor de Connect Move GPS kids watch €1,15 gerekend per maand voor gebruikerskosten. Dit geld wordt onder andere gebruikt om nieuwe functies te kunnen ontwikkelen, klantondersteuning te bieden en updates uit te voeren.

10 functies van de One2track Connect Move uitgelicht

Het One2track Move GPS kinderhorloge biedt een scala aan handige functies om ouders gemoedsrust te geven en kinderen een leuk en functioneel accessoire te bieden. Hier zijn de 10 belangrijkste functies van het horloge:

 1. Digitale tijdweergave: Het horloge toont duidelijk de digitale tijd, zodat kinderen gemakkelijk kunnen zien hoe laat het is.
 2. SOS knop: Met één druk op de SOS knop kunnen kinderen in geval van nood snel hulp oproepen.
 3. Verzending gesproken en geschreven berichten: Het horloge maakt communicatie mogelijk via gesproken en geschreven berichten, waardoor ouders en kinderen gemakkelijk met elkaar kunnen praten.
 4. Telefoonboek: Je kan tot 10 telefoonnummers opslaan, zodat belangrijke contacten altijd binnen handbereik zijn.
 5. Veiligezones: Ouders kunnen veiligezones instellen, zoals thuis of school, en ontvangen meldingen wanneer het kind deze zones verlaat.
 6. Realtime positie: Op elk moment kunnen ouders de realtime positie van hun kinderen bekijken om te weten waar ze zich bevinden.
 7. Stappenteller: De tracker heeft een ingebouwde stappenteller om het aantal stappen van kinderen bij te houden en hen aan te moedigen actief te blijven.
 8. Alarmfunctie: Het One2Track Connect Move horloge kan worden gebruikt als wekker en herinneringsfunctie door alarmen in te stellen.
 9. Intercomfunctie: Met de intercomfunctie kunnen kinderen praten met vooraf ingestelde contactpersonen, wat handig is voor snelle communicatie.
 10. Positiegeschiedenis: Het horloge houdt de positiegeschiedenis bij, zodat ouders de bewegingen en routes van hun kinderen kunnen volgen.

Veelgestelde vragen en antwoorden over de One2track Kids Move GPS

Is dit een goed horloge om kinderen mee te volgen met GPS?

Jazeker. Dit is qua prijs/kwaliteit een van de betere horloges. Ook qua maandelijkse kosten (je gebruikt de ingebouwde simkaart om locatiegegevens door te geven en te bellen) zijn vrij laag vergeleken met concurrenten.

Hoe is het met de batterijduur gesteld van de One2track Move?

Volgens de fabrikant is dit maximaal 3 dagen. Dit is – uit onze testen en reviews van andere mensen – wat optimistisch. Reken er op dat het horloge bij normaal gebruik elke 1-2 dagen even aan de oplader moet. Het horloge is wel snel weer opgeladen.

Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie