Invoxia GPS tracker, geen abonnement uitgebreide review

Invoxia GPS tracker review mening gebruik ervaring

Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


In deze review en aanbieding deel ik mijn ervaringen en informatie over de Invoxia GPS tracker. Deze tracker heeft enkele interessante kenmerken die het overwegen waard zijn. Het grootste voordeel is dat je de eerste drie jaar geen abonnementskosten hoeft te betalen, en het werkt zelfs zonder simkaart. Bovendien is het oplaadbaar via een usb-kabel en maakt het gebruik van het LoRa netwerk voor locatie bepaling. Het enige nadeel voor sommige mensen is dat na de eerste drie jaar een jaarlijkse vergoeding van €9,99 vereist is. Een vrij laag bedrag vind ik persoonlijk. In de onderstaande tekst lees je informatie, mijn mening en de voor- en nadelen van de tracker. Lees verder voor mijn volledige review en de actuele aanbieding van de Invoxia GPS tracker!

Over de Invoxia GPS tracker

De Invoxia GPS tracker is een bijzondere tracker. Deze maakt namelijk geen gebruik van GPS, maar van het LoRa-netwerk. Over dit begrip kan je hier meer lezen. De eerste drie jaar mag je kosteloos gebruikmaken van dit netwerk in combinatie met de Invoxia GPS tracker. Na de eerste drie jaar moet je een abonnement afsluiten van €9,99 per jaar. Dit is een vrij laag bedrag vergeleken met concurrenten. In de instellingen van de app en Invoxia Tracker kun je aangeven wanneer er een melding gegeven moet worden. Staat de tracker stil, dan geeft het apparaat elke vier uur de positie door. Als het object, bijvoorbeeld de auto of motor in beweging is, krijg – afhankelijk van de instellingen – elke 5 of 10 minuten een locatie door.

Invoxia GPS tracker: aanbiedingen en korting

In de onderstaande prijsvergelijker zie je direct de beste prijs voor deze tracker. De Invoxia GPS tracker is regelmatig in de aanbieding. Het voordeel is dat je bij aanschaf altijd kosteloos gebruik mag maken van het LoRa netwerk. De tracker wordt namelijk geleverd met 3 jaar abonnement. Daarna betaal je een kleine 10 euro per jaar.

Goed om te weten: Het lijkt er op dat sommige modellen nu met 1 jaar abonnement komen i.p.v. 3 jaar. Kijk goed naar de specificaties bij aankoop!

Waar kan ik deze tracker voor gebruiken?

Je kan deze tracker voor enorm veel dingen gebruiken. Waar een SmartTag en een AirTag gebruik maken van het netwerk telefoons, gebruikt deze tracker o.a. GPS. Je kan zo de locatie altijd terugzien. Wegens het formaat is het niet heel handig om de Invoxia tracker aan de sleutelbos te hangen. Verder zijn er veel toepassingen, zoals:

 • Auto: Bevestig de tracker in je auto om altijd de locatie ervan te kunnen achterhalen. Dit kan handig zijn bij diefstalpreventie of het bijhouden van de activiteiten van een voertuig.
 • Motor: Bescherm je motor tegen diefstal door de Invoxia GPS Tracker erin te plaatsen. Hierdoor kun je de locatie van je motor altijd in de gaten houden.
 • Scooter: Zorg ervoor dat je scooter veilig is door de Invoxia GPS Tracker te gebruiken. Hiermee kun je de locatie van je scooter volgen en snel actie ondernemen bij verdachte activiteiten.
 • Fiets: Bevestig de tracker op je fiets om deze te beschermen tegen diefstal. Je kunt de locatie van je fiets altijd traceren en zo nodig delen met de politie.
 • Boot: Volg de locatie van je boot met behulp van de Invoxia GPS Tracker. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je boot altijd veilig is en je gemoedsrust hebt wanneer deze niet in gebruik is.
 • Waterscooter: Houd de locatie van je waterscooter in de gaten met de Invoxia GPS Tracker. Dit is vooral handig als je watersportactiviteiten onderneemt en je zeker wilt zijn van de veiligheid van je eigendommen.
 • Buitenboordmotor: Bescherm je buitenboordmotor tegen diefstal door deze te voorzien van de Invoxia GPS Tracker. Op deze manier kun je de locatie van je motor altijd controleren.
 • Gereedschap: Bevestig de tracker aan je gereedschap om te voorkomen dat het verloren raakt of gestolen wordt. Je kunt de locatie van je gereedschap gemakkelijk volgen en snel terugvinden indien nodig.
 • Kinderen: Geef je kinderen extra veiligheid door ze de Invoxia GPS Tracker te laten dragen. Hiermee kun je hun locatie volgen en ervoor zorgen dat ze veilig zijn, vooral in drukke omgevingen.
 • Ouderen: Voor senioren met dementie of andere gezondheidsproblemen kan de Invoxia GPS Tracker waardevol zijn. Het geeft gemoedsrust aan familieleden door de locatie van hun dierbaren te kunnen volgen.
 • Bagage: Voorkom het verlies van bagage tijdens reizen door de Invoxia GPS Tracker eraan te bevestigen. Hierdoor kun je de locatie van je bagage volgen en ervoor zorgen dat het altijd in de buurt is.
 • Tas/Koffer: Bevestig de tracker aan je tas of koffer om te voorkomen dat deze verloren raakt of gestolen wordt tijdens het reizen. Je kunt altijd de locatie van je bezittingen achterhalen.
 • Pakket: Zorg ervoor dat je pakketten veilig aankomen door de Invoxia GPS Tracker eraan te bevestigen. Hiermee kun je de locatie van je pakket volgen en op de hoogte blijven van de bezorging.
Invoxia GPS tracker, geen abonnement uitgebreide review

De belangrijkste specificaties bekeken

De Invoxia GPS Tracker heeft enkele belangrijke specificaties. Hieronder bekijk ik 8 specificaties die ik de moeite waard vind om even toe te lichten.

 1. Tot 6 maanden batterijduur: De tracker heeft een indrukwekkende batterijduur van maximaal 6 maanden, wat betekent dat je langdurig gebruik kunt maken van de tracker zonder regelmatig opladen.
 2. Geen Simkaart benodigd: In tegenstelling tot veel andere gps-trackers werkt de Invoxia tracker zonder simkaart. Dit maakt de installatie en het gebruik eenvoudig en gemakkelijk.
 3. Eenvoudige Installatie binnen 2 minuten: Je kunt de tracker snel en moeiteloos installeren binnen slechts 2 minuten. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring.
 4. Notificatie mogelijkheden: Met de Invoxia Mobile App kun je notificaties ontvangen op je telefoon wanneer je item bepaalde gebieden betreedt of verlaat. Dit zorgt voor een extra laag beveiliging en controle.
 5. Gebruiksvriendelijke Invoxia Mobile App: De bijbehorende app is gebruiksvriendelijk en bevat alleen de benodigde functies, waardoor het overzichtelijk blijft en gemakkelijk te gebruiken is.
 6. Inzicht in historie: Je kunt de afgelegde route van een bepaalde dag, week of maand in kaart brengen door langs de tijdlijn te scrollen. Dit geeft je een overzichtelijk inzicht in de bewegingen van het item.
 7. Alarmfunctie: De tracker is voorzien van een alarmfunctie. Bij aanraking, aanstoten of optillen van de tracker of het item, zal de tracker indien gewenst de locatie van dat moment verzenden naar de gekoppelde telefoon(s) met de notificatie dat er beweging is waargenomen.
 8. Privacy beleid: Invoxia hanteert een streng privacybeleid en vraagt alleen om een e-mailadres voor het gebruik van de app.

Mijn ervaring – conclusie Invoxia GPS tracker review

Ik heb de Invoxia GPS tracker uitgebreid getest en ben tot een eerlijke mening gekomen. Deze tracker is zeer betaalbaar en biedt veel handige functies en toepassingen. Hoewel de batterijduur van 90 dagen, zoals geadverteerd, in mijn test niet werd gehaald, is dat voor mij geen groot probleem. Het opladen van de tracker via een usb-kabel is eenvoudig en ik hoef me geen zorgen te maken over het verwisselen van batterijen.

Wat betreft de reactiesnelheid bij diefstal, merkte ik dat de Invoxia GPS tracker soms wat traag kan zijn. Echter, het belangrijkste is dat ik altijd de locatie van de tracker ontvang, wat voor mij van groot belang is. Het feit dat de tracker geen gebruik maakt van een simkaart en werkt met een duidelijke app is ook een pluspunt voor mij.

Een ander positief aspect van de Invoxia GPS tracker is dat je de eerste drie jaar kosteloos gebruik kunt maken van de tracker. Na deze periode is het abonnementstarief van €9,99 per jaar zeer schappelijk in vergelijking met andere trackers op de markt. Dit maakt de Invoxia GPS tracker een zéér aantrekkelijke keuze. Ik moet zeggen dat dit een van de belangrijkste overwegingen was voor mij om deze tracker te kopen.

Goed om te weten: Ik gebruik deze GPS tracker voornamelijk in de fietstas van mijn Koga World Traveler fiets. Ik hoop dat – als de fiets wordt gestolen – de dieven dit met tassen en al meenemen. Zo kan ik altijd de locatie snel vinden! Ik overweeg nog om de Invoxia GPS tracker aan mijn frame te monteren, ergens uit zicht. Als er iemand tips heeft, laat het gerust achter in de comments hieronder!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Is dit een goede tracker?

Ja. Wij zijn er zeer tevreden over. In onze review (aan het einde van het artikel) lees je precies waarom!

Kan ik mijn auto hiermee tracken?

Ja. De Invoxia GPS tracker wordt vaak gebruikt voor het tracken van voertuigen, zoals de auto, boot en elektrische fiets.

Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie