GPS tracker kat

GPS tracker voor jouw kat.

Leuk om te weten: Ga je een Tractive abonnement nemen voor jouw kat? Een uitstekende keuze! Deze hebben wij ook. Als je gebruikt maakt van de persoonlijke link krijg je 15% korting op de aanschaf van de katten gps tracker. Wij krijgen 1 maandje gratis Tractive!


Wat heeft jouw voorkeur?


Over trackers voor katten

Veel katten zijn dagelijks buiten. Je hebt dan als baasje geen zicht op de locatie van de kat. Als de kat ’s avonds niet op komt dagen, is het soms zoeken geblazen. Met een katten GPS tracker heb je dit probleem niet. Je ziet altijd de locatie van de kat. Een veilig gevoel!

Mijn top 3 trackers voor katten

Klik op de bekijk-knop voor meer informatie

Alle reviews van GPS apparaten voor katten

Hieronder zie je een overzicht van alle reviews die we hebben geschreven over dit onderwerp.

GPS locatie van de kat

 Een huiskat zal dit niet zo snel nodig hebben, maar de buitenkant wellicht wel. Wij kunnen de avonden nog wel herinneringen dat onze kat vroeger niet op kwam dagen voor het avondeten. Soms zelfs niet als we de deur in de avond voor het laatst dicht hadden gedaan. Hoewel dit normaal was, was er altijd wel wat twijfel. Waar is de kat nou? Met een GPS tracker of GPS tag zie je altijd de locatie van de kat. Een fijn en veilig gevoel!

Waarom een GPS tracker?

Je hebt twee opties als het gaat om het volgen van een kat. Dit zijn een GPS tracker en een Bluetooth tracker. De GPS tracker is betrouwbaarder en geeft een realtime locatie weer op basis van satellieten. Voor katten kom je al snel uit op de Spotter GPS en de betere Tractive halsband. De laatste is echter pas echt geschikt voor katten die zwaarder zijn dan 4 kilo. Het is namelijk best een grote tracker. De keuze voor een Bluetooth tag is dan wellicht interessanter.

GPS-tracker
Kat 3

Waarom toch kiezen voor een bluetooth tracker?

Je kan ook kiezen voor een kleinere en goedkopere Bluetooth Tag. Veel mensen doen deze ook in de koffer. Je kan dit dus ook om de halsband van de kat hangen. Het voordeel is dat de tag erg klein is en geen maandelijkse kosten heeft. Je hebt meerdere keuzes. Hieronder zie je de drie opties die wij het beste vinden.