GPS tracker camper kambeerbus

GPS tracker voor jouw camper.


Wat heeft jouw voorkeur?


Over trackers voor campers

Een camper parkeer je even op de parkeerplaats bij een dorpje, bij een grote benzinepomp aan de Route de Soleil in Frankrijk of op een camping. Je bent dan niet altijd bij de camper of kampeerbus in de buurt. Als deze wordt gestolen, kan een GPS tracker camper uitkomst bieden.

De beste GPS trackers campers en kampeerbussen

De beste GPS trackiers voor campers.

Alle GPS trackers speciaal voor campers en kampeerbussen

Hieronder zie je de reviews die we hebben geschreven over trackers die je mee kan nemen voor op reis in de camper of kampeerbus.

Camper tracken: GPS voor camper

Een camper is een groots bezit. Vaak is het ook duur in aanschaf. Een beetje tweedehands camper van degelijke kwaliteit voor meerdere personen kost al gauw meer dan 15.000 euro. Een nieuwe camper daarentegen is soms tot 10 keer zo duur. Des te meer reden om deze goed te beschermen. Dit doe je bijvoorbeeld door de camper alleen achter te laten op plekken die betrouwbaar zijn, niet langs de weg te overnachten, maar op aangewezen doorreiscampings en niet parkeren waar je het niet vertrouwd. Toch komt het elk jaar weer duizenden keren voor dat de camper gestolen wordt. Je bent dan alles kwijt. Je huis op wielen, je overnachtingsmogelijkheid en je spullen. Dankzij een GPS-tracker weet je dan altijd de locatie van de camper!

Camper GPS volgsysteem tracker

Welke tracker moet je kopen? Waar let je op bij een camper GPS?

Je kiest in dit geval niet voor een goedkope Bluetooth tag, maar voor een GPS-tracker. Deze is nauwkeuriger met het bepalen van de locatie. Je kiest een model met een lange batterijduur. Wij zijn zelf erg fan van de Nedsoft Loca en vooral van de Onntrack Portable. Betrouwbare GPS systemen voor campers die je makkelijk weg kan werken in de camper, zodat dieven deze niet vinden. Deze werken zelfs zonder abonnementskosten! Hieronder bekijk je onze favorieten direct in de winkel: