Nedsoft Loca 2 GPS zonder abonnement: review

Nedsoft Loca 2 GPS zonder abonnement review

Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


Op zoek naar een GPS-tracker zonder abonnement? Dan is de Nedsoft Loca 2 GPS precies wat je nodig hebt! In deze review neem ik je mee in mijn ervaring met deze geweldige tracker die geschikt is voor zowel consumenten als ondernemers. Met indrukwekkende functies zoals fleet management, analyse in een webportaal en app, dekking in heel de EU en 70 andere landen, en waterdichtheid, is de Nedsoft Loca GPS een betrouwbare oplossing voor het tracken van diverse objecten, zoals boten, auto’s, motoren en caravans. Hoewel de batterij niet vervangbaar is, biedt de tracker andere handige opties voor het opladen en gebruiksgemak. Lees verder om mijn volledige Nedsoft Loca GP review te ontdekken en de beste aanbiedingen van dit moment te vinden.

Over de Nedsoft Loca 2 GPS

De Nedsoft Loca is een hoogwaardige GPS tracker. Deze geeft een nauwkeurige GPS locatie door, die je bekijkt in de webportaal of app. Hierdoor is het zeer geschikt voor zowel bedrijven als consumenten. Dankzij de betrouwbare GPS kun je er ook dure dingen mee tracken, zoals auto’s, boten en vrachtwagens. Het koppelen van de Nedsoft Loca GPS tracker is eenvoudig. Je koppelt deze aan de app en/of het webportaal. Daarna heb je altijd inzichtelijk waar de tracker is. Enorm handig om bij diefstal meteen in te kunnen grijpen. Daarnaast heeft het voor wagenparkbeheer / fleet management ook een hoop voordelen, zoals het optimaliseren van routes, slaaptijden van chauffeurs en dergelijke. Een veelzijdige GPS-tracker dus!

Nedsoft Loca 2 GPS aanbiedingen en prijzen vergelijken

In de onderstaande prijsvergelijker zie je de beste prijzen van de Nedsoft Loca 2 GPS-tracker. De prijzen staan gesorteerd van laag naar hoog, zodat je altijd weet waar deze hoogwaardige GPS tracker in de aanbieding is.

Over de batterij

De batterij van de Nedsoft Loca 2 GPS kan je niet vervangen. Na drie jaar is de batterij leeg. Je hebt dan drie opties:

 1. Je koopt een nieuwe Nedsoft Loca 2 GPS en recyclet de oude versie.
 2. Bestel een Loca Batterij Pack die je aan de oude versie klikt om de batterijduur met drie jaar te verlengen. Dit is iets goedkoper (75 euro vs 100 euro), maar hierdoor is de Loca 2GPS wel twee keer zo groot.
 3. Je recyclet de oude versie en koopt er geen nieuwe voor terug.

Goed om te weten: Wellicht klinkt het wat stom dat je de batterij niet kan vervangen en dat je na 3 jaar een nieuwe moet kopen. Qua kosten is het nog steeds veel beter dan GPS-trackers met een maandelijks abonnement. In de wereld van rookmelders is dit al langer normaal, sommige melders gaan tot 5 jaar mee, waarna je deze geheel moet vervangen.

Belangrijkste specificaties bekeken en uitgelegd

 1. Tracker geeft iedere dag 1 positie door in de app: Met de Loca 2 ontvang je dagelijks een locatie-update van je waardevolle bezittingen. Hierdoor kun je altijd de actuele positie van je auto, scooter, camper, fiets, boot of koffer bijhouden.
 2. In 1 minuut geïnstalleerd: De installatie van de Loca 2 is eenvoudig en snel. Met slechts één druk op de knop activeer je de tracker en plaats je hem in je object. Binnen 1 minuut ben je klaar om te beginnen met het volgen van je bezittingen.
 3. Batterijduur 3 jaar (batterij is vervangbaar): De batterij van de Loca 2 gaat maar liefst 3 jaar mee, waardoor je langdurig gebruik kunt maken van de tracker. Bovendien is de batterij vervangbaar, zodat je de gebruiksduur met nog eens drie jaar kunt verlengen.
 4. Waterdicht (IP67): Met een IP67-classificatie is de Loca 2 volledig waterdicht. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over regen of waterschade tijdens het gebruik van de tracker, zelfs niet bij gebruik op een boot.
 5. Klein formaat: 6,5 x 5,1 x 2,1 cm: Met zijn compacte formaat is de Loca 2 gemakkelijk te plaatsen en discreet te gebruiken. Met afmetingen van slechts 6,5 x 5,1 x 2,1 cm neemt de tracker weinig ruimte in beslag en kan hij moeiteloos worden bevestigd aan verschillende objecten.

De Loca 2 GPS-tracker biedt gebruikers een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor het volgen van hun waardevolle bezittingen. Met een lange batterijduur, waterdichtheid en eenvoudige installatie is het een ideale keuze voor zowel consumenten als ondernemers. Daarnaast zorgt de Nederlandse klantenservice van Nedsoft voor snelle en professionele ondersteuning. Met de Loca 2 kun je met een gerust gevoel je bezittingen traceren en altijd op de hoogte blijven van hun locatie.

Conclusie: Mijn eerlijke mening over de Loca GPS

Ik ben zeer tevreden met de Loca 2 GPS en kan het zeker aanraden. Het apparaat doet precies wat het moet doen en biedt altijd een betrouwbare locatie. Het feit dat er geen maandelijkse kosten aan verbonden zijn en dat zowel zakelijke als consumententoepassingen mogelijk zijn, maakt het extra aantrekkelijk. Ik raad deze tracker aan voor het tracken van waardevolle bezittingen en voor fleet management van kleine tot middelgrote bedrijven met voertuigen.

Veelzijdigheid en mijn favoriet

De Nedsoft Loca 2 GPS is absoluut een van mijn favoriete GPS-trackers. Het biedt indrukwekkende functies zoals fleet management, analyse in een webportaal en app, en dekking in heel de EU en 70 andere landen. Hierdoor is het een zeer veelzijdige tracker die zowel voor consumenten als ondernemers geschikt is.

Betrouwbaarheid en gebruiksgemak

De Loca GPS levert nauwkeurige GPS-locaties die je gemakkelijk kunt bekijken via de app en het webportaal. Dit maakt het ideaal voor het volgen van waardevolle bezittingen zoals auto’s, boten en vrachtwagens. Het koppelen van de tracker aan de app en het webportaal is eenvoudig, waardoor je altijd de locatie van de tracker kunt volgen. Dit is vooral handig in geval van diefstal, omdat je direct actie kunt ondernemen. Daarnaast biedt de tracker vele voordelen voor fleet management, zoals het optimaliseren van routes en het monitoren van de slaaptijden van chauffeurs.

Batterijduur en vervangingsmogelijkheden

Het is belangrijk om op te merken dat de batterij van de Loca GPS niet vervangbaar is. Na ongeveer drie jaar is de batterij leeg, maar er zijn verschillende opties beschikbaar. Je kunt ervoor kiezen om een nieuwe Loca GPS aan te schaffen en de oude versie te recyclen. Een andere mogelijkheid is het aanschaffen van een Loca Batterij Pack, waarmee je de batterijduur met drie jaar kunt verlengen.

Deze optie is iets goedkoper, maar houd er rekening mee dat de Loca GPS dan wel twee keer zo groot wordt. Als laatste kun je ervoor kiezen om de oude versie te recyclen en geen nieuwe tracker aan te schaffen. Ondanks het feit dat de batterij niet vervangbaar is, blijft de Nedsoft Loca 2 GPS nog steeds een kostenefficiënte oplossing in vergelijking met GPS-trackers met maandelijkse abonnementskosten.

Mijn eerlijke mening over deze GPS tracker
5

Samenvatting

Alles bij elkaar genomen is de Nedsoft Loca 2 GPS een betrouwbare en veelzijdige GPS-tracker zonder abonnement. Het biedt verschillende toepassingsmogelijkheden en functies die zowel consumenten als ondernemers ten goede komen. Ondanks de niet-vervangbare batterij, zijn er alternatieve oplaad- en gebruiksopties beschikbaar. Als je op zoek bent naar een kostenefficiënte oplossing zonder maandelijkse kosten, is de Nedsoft Loca 2 GPS zeker het overwegen waard. Ik ben fan.

Pros

 • Geen abonnement nodig
 • Wereldwijde dekking
 • Waterdicht
 • Fleet management functies
 • Lange batterijduur

Cons

 • Niet-vervangbare batterij
 • Groter formaat bij batterijverlenging
Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie