Spotter Kids GPS Tracker: eerlijke mening en review

Spotter GPS review
€96,58
Bol.com
€96,58
Bol.com

????Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


In deze review deel ik mijn eerlijke mening en beoordeling over de Spotter Kids GPS Tracker. Enkele positieve punten zijn onder andere het gebruik van een prepaid simkaart voor dekking in heel Europa, een compacte GPS tracker van slechts 6 cm en de mogelijkheid om zones in te stellen. Helaas zijn er ook enkele negatieve punten, zoals het regelmatig wegvallen van het GPS signaal en de niet zo soepel werkende app (getest op Android). Lees verder om mijn volledige review te ontdekken.

Over de Spotter Kids GPS tracker

De Spotter Kids GPS tracker heeft een ingebouwde simkaart. Om een locatie te krijgen, maakt het gebruik van de ingebouwde GPS. Dankzij de simkaart communiceert de Spotter tracker de locatie met een gekoppelde telefoon. Je moet wel de simkaart opwaarderen met een abonnement bij Spotter. De Kids versie kun je instellen in zones. Handig als jouw kind bijvoorbeeld aan het spelen is op een veldje. Je krijgt dan een melding als tracker deze zone verlaat.

Aanbiedingen en prijzen vergelijken

Hieronder zie je de beste prijzen en aanbiedingen van deze tracker van dit moment. De Spotter tracker kopen werkt in twee delen: je koopt eerst de tracker los en sluit daarna een abonnement af. De prijzen die je hieronder ziet van de Spotter tracker zijn de aanschafsprijs, zonder het abonnement.

Alternatieven: Als alternatief raad ik een niet-GPS tracker aan, zoals de AirTag en SmartTag, of de betrouwbaardere Spotter GPS Watch. Ook de GPS tracker Nedsoft Loca (zonder abonnement) kan een goede optie zijn.

Mijn eerlijke mening over de Spotter Kids GPS tracker
3

Samenvatting

Na het kort testen van deze tracker, kan ik mijn eerlijke mening geven. Het koppelen aan de app en het opladen van de Spotter Kids GPS tracker verliep vlot. Ook vond de tracker snel een GPS signaal. Echter, we hadden wat problemen met de app van Spotter. Deze crashte twee keer onverwachts en we moesten meerdere keren opnieuw inloggen. Dit was enigszins vervelend, maar hopelijk kan het ontwikkelteam dit probleem oplossen in toekomstige updates, aangezien het schijnbaar al langer speelt.

Het GPS signaal van de Spotter tracker reageerde soms wat traag. Daarom zou ik het niet snel gebruiken om kinderen continu te volgen. Het instellen van zones klinkt op papier handig, maar werkt niet altijd even goed. Het GPS signaal is niet altijd betrouwbaar, zelfs op plekken waar andere GPS trackers die we hebben getest wel goed functioneerden.

De tracker is meer geschikt voor het volgen van bezittingen binnen Europa. Als het gaat om het lokaliseren van een sleutelbos of gestolen fiets, is het minder belangrijk om realtime bewegings- en zonemeldingen te ontvangen. Desondanks vind ik de aanschafprijs nogal aan de hoge kant voor wat je krijgt.

Voordelen

  • Prepaid simkaart met dekking in heel Europa
  • Compact formaat
  • Mogelijkheid om zones in te stellen

Nadelen

  • GPS signaal valt regelmatig weg
  • App werkt niet soepel (getest op Android)
  • Hoge aanschafprijs voor de geboden functies
Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie