Spotter Kids GPS Tracker: eerlijke mening en review

Spotter GPS review

Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


In deze review deel ik mijn eerlijke mening en beoordeling over de Spotter Kids GPS Tracker. Enkele positieve punten zijn onder andere het gebruik van een prepaid simkaart voor dekking in heel Europa, een compacte GPS tracker van slechts 6 cm en de mogelijkheid om zones in te stellen. Helaas zijn er ook enkele negatieve punten, zoals het regelmatig wegvallen van het GPS signaal en de niet zo soepel werkende app (getest op Android). Lees verder om mijn volledige review te ontdekken.

Over de Spotter Kids GPS tracker

De Spotter Kids GPS tracker heeft een ingebouwde simkaart. Om een locatie te krijgen, maakt het gebruik van de ingebouwde GPS. Dankzij de simkaart communiceert de Spotter tracker de locatie met een gekoppelde telefoon. Je moet wel de simkaart opwaarderen met een abonnement bij Spotter. De Kids versie kun je instellen in zones. Handig als jouw kind bijvoorbeeld aan het spelen is op een veldje. Je krijgt dan een melding als tracker deze zone verlaat.

Aanbiedingen en prijzen vergelijken

Hieronder zie je de beste prijzen en aanbiedingen van deze tracker van dit moment. De Spotter tracker kopen werkt in twee delen: je koopt eerst de tracker los en sluit daarna een abonnement af. De prijzen die je hieronder ziet van de Spotter tracker zijn de aanschafsprijs, zonder het abonnement.

Alternatieven: Als alternatief raad ik een niet-GPS tracker aan, zoals de AirTag en SmartTag, of de betrouwbaardere Spotter GPS Watch. Ook de GPS tracker Nedsoft Loca (zonder abonnement) kan een goede optie zijn.

Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie