De verschillende Tile Mate abonnementen: Wat kan je gratis?

Tile abonnementen

Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


Bij een Tile Mate of Tile Pro Bluetooth tracker is er de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Dit is echter niet verplicht. Je kan er ook voor kiezen om de tracker zonder abonnement te gebruiken. Je krijgt dan niet de mogelijkheid om gebruik te maken van alle opties die Tile te bieden heeft. In dit artikel bekijken we de diverse Tile-abonnementen en wat je per abonnement kan. Daarnaast geven we een duidelijk antwoord op de vragen: Moet je een Tile-abonnement afsluiten en wat kan je allemaal in het gratis abonnement?

Wat is een Tile abonnement?

Tile bluetooth trackers kan je gebruiken met drie soorten abonnementen; Gratis, Premium en Premium Protect. Per stap kun je meer opties ontgrendelen van de Bluetooth tracker. Hieronder bekijken we de diverse stappen en wat je per stap allemaal wel of niet kan:

Gratis Tile gebruiken

De volgende drie dingen zijn inbegrepen bij een gratis Tile abonnement. Je hoeft je alleen via de app te registeren en één of meerdere Tiles te koppelen aan de app:

  • Tile dichtbij vinden
  • Tile vinden als deze buiten Bluetooth bereik is via het Tile-netwerk van telefoons met Tile app
  • Telefoon vinden door op de knop op de Tile tracker te drukken

Premium abonnement

Je kan met het Premium abonnement al het bovenstaande, plus de volgende opties:

  • Ontvang een notificatie als de Tile buiten bereik is
  • Je krijgt elk jaar automatisch een vervangende batterij opgestuurd
  • Deel de Tile met vrienden en familie, zodat zij jou kunnen helpen zoeken
  • Tile historie van 30 dagen geschiedenis
  • Gaat de Tile kapot? Dan krijg je een nieuwe opgestuurd
  • Premium klantenservice
  • (Alleen voor gebruikers in Amerika) Tot 100 euro itemverzekering waar de Tile aan bevestigd is

Premium Protect

Dit Tile abonnement is voor Nederlands niet echt aantrekkelijk. Je krijgt namelijk al het bovenstaande, maar dan is het item tot 1000 dollar verzekert. Dit is echter alleen geldig voor Amerikaanse gebruikers van Tile. Wellicht dat het ook in Nederland gaat komen, maar vooralsnog niet.

In de winkel bekijken

Hieronder zie je een overzicht van meerdere soorten Tile trackers, die bijvoorbeeld erg ideaal zijn aan de sleutelbos of in de koffer. Klik op de bekijk knop voor meer informatie over de tracker.

Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie