Drie bluetooth trackers om je sleutels mee terug te vinden

Sleutelbos GPS tracker

Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


Veel mensen gebruiken een bluetooth tracker aan de sleutelbos. Dit is erg handig, omdat je op deze manier altijd op de hoogte bent van de locatie van de sleutels. Ook is het fijn dat een goede bluetooth tracker, zoals de SmartTag of AirTag erg klein zijn.

Het zit dus niet in de weg als het aan de sleutelbos hangt. Je kan dan via de app altijd op de hoogte blijven van de meest recente locatie. Ben je een voorwerp kwijt? Dan geef je dit aan via de app en wordt het netwerk ingeschakeld. De tracker probeert dan verbinding te maken met een ander toestel waar de app op geïnstalleerd staat, om op deze manier een locatie door te geven. Hieronder vind je drie bluetooth trackers die goed geschikt zijn voor aan de sleutelbos.

Apple AirTag: beste keuze voor Apple gebruikers

Wie een Apple telefoon of tablet heeft, kiest er vaak voor om een Apple AirTag te kopen. Deze kan je eenvoudig koppelen aan een Apple toestel. Ook werkt het naadloos samen met een iPad, Siri en andere Apple innovaties. De AirTag heeft een uitgebreid netwerk, waardoor je een verloren voorwerp, zoals de sleutelbos, snel weer terug kan vinden.

Samsung SmartTag

De tegenhanger van de AirTag is de Samsung SmartTag. Dit is een vergelijkbaar product, alleen dan gemaakt om eenvoudig te koppelen aan toestellen met Android. Denk hierbij aan een Samsung telefoon, zoals de Galaxy-serie. Het koppelen gaat ook hier eenvoudig. Het voordeel is dat het netwerk van Samsung natuurlijk ook gigantisch is, waardoor je een verloren sleutelbos snel weer vindt als deze buiten jouw bereik is.

Een goedkope Bluetooth tracker: iTrack

Wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan kun je een goedkope tracker overwegen. Deze zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Het merk iTrack is erg bekend. Deze trackers zijn erg goedkoop, maar hebben alsnog erg veel functies. Ideaal voor aan de sleutelbos. Iets minder is wel dat het netwerk minder krachtig is vergeleken met Apple en Samsung.

Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie