Spotter GPS Watch: review en alternatieven

Spotter GPS kind

Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


Ik heb voor deze website de kans gehad om de Spotter GPS Watch te testen: een horloge met de unieke functie om binnen heel Europa de locatie op te vragen. Dit horloge heeft me aangenaam verrast met zijn snelle GPS-reacties, handige formaat en het gemak waarmee ik altijd de locatie van de drager kan achterhalen – wat het bijzonder nuttig maakt voor mijn kinderen en eventueel voor senioren. Maar net als elk product dat ik test, kwam ook de Spotter GPS Watch met zijn eigen set uitdagingen. Met name de app werkte niet zo soepel op mijn Android-toestel en er waren prepaid abonnementskosten. Lees verder om mijn volledige ervaring en gedetailleerde review van deze GPS-horloge te ontdekken.

Over de Spotter GPS Watch

De Spotter GPS Watch is een mooi horloge met ingebouwde simkaart. De locatie wordt gemeten met de ingebouwde GPS, zoals die in veel horloge zit. Het verschil met veel andere GPS apparaten is dat de Spotter GPS Watch in staat is om de locatie via het telecomnetwerk door te geven aan een gekoppeld apparaat. Zo ben je altijd op de hoogte van waar het horloge zich bevindt.

Veel mensen vinden het fijn om een horloge mee te geven aan hun kind of aan een senior. We horen vaak van verzorgers dat mensen met een vorm van dementie dit soort horloges dragen, zodat hun kinderen altijd op de hoogte zijn van de locatie. Dit doe je natuurlijk altijd in overleg, in alle situaties, dus ook met kinderen. De Spotter GPS Watch laadt je met een kabeltje op.

Aanbiedingen vergelijken

Hieronder zie je de beste prijzen en aanbiedingen van dit handige GPS horloge voor kinderen, ouderen en personen in het algemeen. De aanbiedingen staan gesorteerd van laag naar hoog en worden dagelijks door ons systeem opgehaald bij diverse webwinkels.

Belangrijke specificaties van de Spotter GPS Watch op een rij

Hier zijn de belangrijkste specificaties van de Spotter® GPS kinderhorloge – Smartwatch Kinderen Met GPS Tracker:

  1. GPS Tracking: Het horloge heeft een zelfstandige GPS-functie waarmee je de locatie van je kind kunt volgen. Dit is handig voor de veiligheid en gemoedsrust van ouders.
  2. Prepaid Simkaart: Het horloge wordt geleverd met een prepaid simkaart. Dit betekent dat er geen maandelijkse abonnementskosten zijn. Je kunt kiezen uit een prepaid tegoed van 3, 6 of 12 maanden.
  3. Waterdicht: Het horloge is waterdicht (IP67), wat betekent dat het stofdicht en dompeldicht is. Dit is handig voor kinderen die graag buiten spelen en mogelijk in contact komen met water.
  4. Belfunctie en SOS-knop: Het horloge heeft een belfunctie en een SOS-knop. In geval van nood kan je kind op de SOS-knop drukken.
  5. Stappenteller: Het horloge heeft een stappenteller, wat handig is om de fysieke activiteit van je kind te volgen.
  6. Accuduur: Het horloge heeft een accuduur van maximaal 5 dagen en een capaciteit van 420 mAh.
  7. Compatibiliteit: Het horloge is compatibel met Android en kan worden gebruikt met meerdere apparaten.
  8. Overige functies: Het horloge heeft ook functies zoals wekkers instellen, geluid op afstand laten afgaan, instelbare zones (bijvoorbeeld thuis of school), en een digitale tijdweergave.
  9. Ontwerp: Het horloge heeft een uniek design, is compact en lichtgewicht (47 gram), en heeft een kindvriendelijk polsbandje. Het is blauw van kleur en gemaakt van kunststof.
  10. Scherm: Het horloge heeft een 1.22 inch IPS scherm met digitale weergave van horlogewijzers.

Let op: De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor IOS en Android. Als je een ander toestel hebt, kun je het Spotter GPS kinderhorloge gebruiken via de browser van je telefoon of desktop.

Een aantal vragen en antwoorden

De Spotter GPS Watch roept bij veel mensen nogal wat vragen op. Erg logisch, want de beoordelingen zijn dan ook erg gemengd. De ene persoon is er helemaal weg van en krijgt een veilig gevoel, de ander vind de app toch echt waardeloos. Hieronder proberen we enkele veelgestelde vragen over het Spotter GPS horloge te beantwoorden:

Voor wie is het horloge geschikt?

Het horloge is goed geschikt voor kinderen, maar ook voor senioren. Er zijn diverse toepassingen te bedenken waarbij het Spotter horloge goed zou kunnen functioneren. Deze hebben meestal te maken met het volgen van mensen.

Kan ik de hartslag meten?

Nee, het horloge is verder – naast de GPS en locatie doorgeeffuncties – niet heel uitgebreid. Je ziet wel hoeveel stappen er gezet worden en kan een alarm instellen. Er zit ook een SOS functie op. Als deze wordt geactiveerd, krijg je een melding op de telefoon. De app reageert niet altijd even goed op de SOS, waardoor de melding bij onze testen niet altijd betrouwbaar binnenkwam. Iets om rekening mee te houden.

Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie