Tile Mate (2022): review en aanbieding

Tile Mate review

Weet je niet welke GPS tracker je moet kopen? Maak de gratis GPS tracker Keuzehulp. Beantwoord 6 vragen en krijg direct, gratis, een persoonlijke aanbeveling!


Op zoek naar een betaalbare en efficiënte manier om je waardevolle spullen te volgen? Dan is de Tile Mate (2022 versie) misschien wel de perfecte keuze voor jou. Of je nu een Android- of iOS-gebruiker bent, de Tile Mate is compatibel met beide. Dit vind ik zelf wel een erg groot voordeel Het is niet alleen handig voor het volgen van je bezittingen, maar ook voor het bijhouden van je huisdieren dankzij het mooie design. Hoewel de batterij niet zelf te vervangen is en je een abonnement moet aanschaffen om alle Tile-opties te kunnen gebruiken, is de Tile Mate nog steeds een waardevolle investering. Lees verder voor een uitgebreide review van dit product.

Over de Tile mate bluetooth tracker

De Tile Mate bluetooth tracker is een compacte tracker met mooi design. Hoewel deze website gaat over GPS-trackers, is de Tile Mate een uitzondering. Deze maakt gebruik van bluetooth. Bevestig de tracker aan een voorwerp of dier en je kan de locatie tot 60 meter van je telefoon bekijken. Is de Tile tracker verder weg? Dan kan je gebruikmaken van het Find My / Vind netwerk. Als iemand met een Tile App in de buurt is, kan deze automatisch de locatie doorgeven aan jou. Deze locatie is niet voor anderen zichtbaar. De 2022 versie heeft een batterijduur van drie jaar. Daarna moet je een nieuwe Tile kopen. Er zijn ook versies met een vervangbare batterij, zoals de Pro-versie.

Aanbiedingen en prijzen vergelijken

Ben je op zoek naar deze bluetooth tracker? Dan kun je deze goed aanschaffen bij de onderstaande aanbieders. Klik op de Bekijk-knop voor direct meer informatie:

Leuk om te weten: De Tile Mate Bluetooth tracker werkt ook andersom. Druk twee keer op de knop van Tile Mate om de gekoppelde smartphone geluid te laten afspelen!

Introductie in een video

In de onderstaande korte video krijg je een introductie te zien van Tile zelf. Je ziet zo goed het design en enkele toepassingen van de Tile Mate.

Vergeleken met de eerdere versie

De Tile Mate heeft meerdere versies. Je kan in de onderstaande tabel goed de verschillen en overeenkomsten tussen de twee versies bekijken. Let op: Dit is niet de Tile Pro. Dat is weer een ander product.

SpecificatieTile Mate 2020Tile Mate 2022Opmerkingen
Afmetingen35mm x 35mm x 6.2mm37.8mm x 37.8mm x 7.1mmDe 2022-versie is iets groter, wat de bruikbaarheid en draagbaarheid kan beïnvloeden.
Gewicht6 gram7.15 gramDe 2022-versie is iets zwaarder, wat kan bijdragen aan de duurzaamheid en stabiliteit.
Bluetooth-bereikTot 200 voetTot 250 voetDe 2022-versie heeft een groter bereik, wat handig kan zijn voor het traceren van items op grotere afstand.
KleuroptiesWitWit, Zwart, Exclusieve kleurenDe 2022-versie biedt meer kleuropties, waardoor je kunt kiezen voor een minder opvallende tracker.
QR-codeNeeJaDe 2022-versie heeft een QR-code op de achterkant, wat het koppelen met je telefoon kan vergemakkelijken.

Tip: Wil je nog meer vergelijken? Bekijk dan de vergelijking tussen de twee modellen op de officiële website van Tile.

Mijn eerlijke mening over de Tile Mate 2022
4

Samenvatting

Ik vind dat de Tile Mate 2022 doet wat het belooft, als je naar de specificaties kijkt. Het is een betrouwbare tracker met een behoorlijk bereik. Als je buiten het bereik van je eigen telefoon bent, kun je ook gebruikmaken van het netwerk van andere Tile-gebruikers. Hoewel dit netwerk niet zo uitgebreid is als dat van de AirTag (Apple) en SmartTag (Samsung), werkt het nog steeds redelijk goed, hoewel het soms even kan duren voordat je een locatie hebt als het item of de persoon verder weg is.

Ik gebruik de Tile Mate voornamelijk voor voorwerpen die ik meestal binnen een straal van 60 meter heb liggen, maar die ik toch vaak kwijt ben. Denk aan mijn sleutelbos en autosleutels. Het is echt handig als sleutelhanger! Al met al vind ik het een zeer degelijke tracker voor een redelijke prijs.

Pros

  • Betaalbaar en efficiënt
  • Compatibel met Android en iOS
  • Mooi design
  • Bruikbare tracker netwerk
  • Batterijduur van drie jaar

Cons

  • Vervanging nodig na batterijlevensduur
  • Minder uitgebreid netwerk in vergelijking met concurrenten
Banner Beste GPS tracker 2023 bij bol.com

Plaats een reactie